Tabung Silinder SMC Standar Pasagi

Pedaran pondok:

Tabung alloy aluminium silinder didamel tina 6063 T5. Kualitas anu saé, beurat enteng sareng tahan korosi.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

* Parameter Produk:

1

Produk No.

d

A

B

S

4-d1

RLT032SMCF

Φ32

32.5

44

8.2

Φ5.1

RLT040SMCF

Φ40

38

51

11

Φ5.1

RLT050SMCF

Φ50

46.5

64

17

Φ6.7

RLT063SMCF

Φ63

56.5

75

26

Φ6.7

1

Produk No.

d

A

B

S

4-d1

RLT080SMCF

Φ80

72

93

28

Φ8.7

RLT100SMCF

Φ100

89

111

35

Φ8.7

Ukuran Khusus ogé sayogi. Wilujeng ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

* Parameter Téknis Of Aluminium Alloy Silinder Tube :

Toleransi diameter batin H9 ~ H11
Toleransi bunderan diameter jero 0.03-0.06mm
Kandel pilem internal sareng éksternal: ≥20μm
Héséna pilem oksida permukaan 300HV
Kasabaran lempeng 1-2mm / 1000mm
Batin Permukaan karasa Ra0.4μm
Kasar permukaan luar Ra3.2μm

* Komposisi Kimia:

6063

Bungbulang

Si

Fe

Cu

Bungbulang

Cr

Zn

Ti

0.45-0.90

0.20-0.60

0,35

<0.10

<0.10

<0.10

<0.10

<0.0.1

* Prosés Produksi

11

* Parabot Tés

11

11

11

11

11

* Kontrol kualitas

1. Pariksa bahan baku sateuacan produksi
2. Pariksa hiji-hiji salami produksi
3. Acak mariksa sateuacan pangiriman

* Istilah dagang

Pamayaran T / T atanapi L / C
MOQ Sakur kuantitas aya
OEM Ditarima
Palabuhan Ningbo / Shanghai
Pangiriman Dina 20 dinten saatos dikonfirmasi urutan pameseran
Kamampuh Suplier 10000 Méter / Bulan
Ngepak Karton ékspor standar, sareng bungkus OEM ditampi

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami