SMC Standar Mickey Mouse Silinder Tube

Pedaran pondok:

Sesuai sareng standar ISO6431 sareng ISO6430. Dipaké pikeun silinder SI, SU.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

* Parameter Produk:

1

Produk No.

d

D

S

T

E

4-d1

RLT032SMCM

Φ32

Φ36.5

55.3

32.5

10

Φ5.2

RLT040SMCM

Φ40

Φ44.5

65

38

10

Φ5.2

RLT050SMCM

Φ50

Φ55.3

81.8

46.5

12

Φ6.8

RLT063SMCM

Φ63

Φ68

93.5

56.5

12

Φ6.8

RLT080SMCM

Φ80

Φ85.8

117

72

14

Φ8.7

RLT100SMCM

Φ100

Φ106

145

89

15

Φ8.7

Ukuran Khusus ogé sayogi. Wilujeng ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

* Parameter Téknis Of Aluminium Alloy Silinder Tube :

Toleransi diameter batin H9 ~ H11
Toleransi bunderan diameter jero 0.03-0.06mm
Kandel pilem internal sareng éksternal: ≥20μm
Héséna pilem oksida permukaan 300HV
Kasabaran lempeng 1-2mm / 1000mm
Batin Permukaan karasa Ra0.4μm
Kasar permukaan luar Ra3.2μm

* Komposisi Kimia:

6063

Bungbulang

Si

Fe

Cu

Bungbulang

Cr

Zn

Ti

0.45-0.90

0.20-0.60

0,35

<0.10

<0.10

<0.10

<0.10

<0.0.1

* Prosés Produksi

21

* Kontrol kualitas

1. Pariksa bahan baku sateuacan produksi
2. Pariksa hiji-hiji salami produksi
3. Acak mariksa sateuacan pangiriman

* Parabot Tés

21

21

21

21

21

* Istilah dagang

Pamayaran T / T atanapi L / C
MOQ Sakur kuantitas aya
OEM Ditarima
Palabuhan Ningbo / Shanghai
Pangiriman Dina 20 dinten saatos dikonfirmasi urutan pameseran
Kamampuh Suplier 10000 Méter / Bulan
Ngepak Karton ékspor standar, sareng bungkus OEM ditampi

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami