Tabung Silinder Babak Standar SC

Pedaran pondok:

SC Standar Aluminium Alloy Babak Silinder didamel tina tabung aluminium.ID tina 20mm dugi ka 250mm. Panjang Standar nyaéta 2000mm.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

* Parameter Produk:

1

Produk No.

d

D

T

RLT02025

Φ20

Φ25

2.5

RLT02525

Φ25

Φ30

2.5

RLT03225

Φ32

Φ37

2.5

RLT04025

Φ40

Φ45

2.5

RLT05025

Φ50

Φ55

2.5

RLT06325

Φ63

Φ68

2.5

RLT06330

Φ63

Φ69

3.0

RLT07025

Φ70

Φ75

2.5

RLT07525

Φ75

Φ80

2.5

RLT08030

Φ80

Φ86

3.0

RLT08035

Φ80

Φ87

3.5

RLT09035

Φ90

Φ97

3.5

RLT09530

Φ95

Φ101

3.0

RLT10035

Φ100

107

3.5

RLT12540

Φ125

Φ133

4.0

RLT15050

Φ150

Φ160

5.0

RLT16050

Φ160

Φ170

5.0

RLT18060

80180

Φ192

6.0

RLT20050

Φ200

Φ210

5.0

RLT25060

Φ250

Φ262

6.0

Ukuran Khusus ogé sayogi. Wilujeng ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

* Parameter Téknis Of Aluminium Alloy Silinder Tube :

Toleransi diameter batin H9 ~ H11
Toleransi bunderan diameter jero 0.03-0.06mm
Kandel pilem internal sareng éksternal: ≥20μm
Héséna pilem oksida permukaan 300HV
Kasabaran lempeng 1-2mm / 1000mm
Batin Permukaan karasa Ra0.4μm
Kasar permukaan luar Ra3.2μm

* Komposisi Kimia:

6063

Bungbulang

Si

Fe

Cu

Bungbulang

Cr

Zn

Ti

0.45-0.90

0.20-0.60

0,35

<0.10

<0.10

<0.10

<0.10

<0.0.1

* Prosés Produksi

21

* Kontrol kualitas

1. Pariksa bahan baku sateuacan produksi
2. Pariksa hiji-hiji salami produksi
3. Acak mariksa sateuacan pangiriman

* Parabot Tés

21

21

21

21

21

* Istilah dagang

Pamayaran T / T atanapi L / C
MOQ Sakur kuantitas aya
OEM Ditarima
Palabuhan Ningbo / Shanghai
Pangiriman Dina 20 dinten saatos dikonfirmasi urutan pameseran
Kamampuh Suplier 10000 Méter / Bulan
Ngepak Karton ékspor standar, sareng bungkus OEM ditampi

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami