Karakteristik utama tabung silinder alloy aluminium teroksidasi keras

Dina perlakuan permukaan alloy aluminium, oksidasi keras sareng oksidasi anodik duanana mangrupikeun metode pangubaran permukaan anu umum, tapi aya sababaraha bédana diantarana. Janten naon ciri tina tabung silinder alloy aluminium anodized heuras?

 Karakteristik utama tabung silinder alloy aluminium anu teroksidasi keras sapertos kieu:

1. Teu karasa luhur sareng tahan tahan maké. Pilem oksida ngagaduhan struktur keropos, janten tiasa nyerep pelumas kalayan saé, sahingga ngabantosan ningkatkeun résistansi pakean permukaan.

2. Éta ngagaduhan résistansi korosi anu saé sareng stabilitas kimiawi anu saé, sabab pilemna teras-terasan sareng moal aya kakosongan.

3. Éta tiasa tahan suhu luhur, suhu tiasa ngahontal 1500 ℃, sareng konduktivitas termal pilemna kirang, janten kinerja insulasi termal na saé.

full-automatic sandblasting machine   sdr   uiso (1)

 


Waktos Post: Sep-02-2020