Garis produksi anodizing otomatis

Dina raraga ningkatkeun kualitas produk, ngirangan biaya produksi, sareng ningkatkeun efisiensi produksi, RUILITUO parantos ngenalkeun lini produksi anodizing otomatis. Susunan garis produksi oksidasi otomatis ieu dirancang pikeun pangobatan oksidasi tabung silinder alloy aluminium. Éta ngagaduhan ciri program kabuka sacara otomatis, operasi calakan, operasi stabil sareng kagunaan prosés anu kuat. Salaku tambahan, jalur produksi oksidasi gaduh program otomatisasi anu tinggi, sareng sadaya prosés tiasa dikontrol sacara otomatis kecuali muat sareng ngabongkar momotanana, ngahémat tenaga kerja, éfisiénsi damel anu luhur, sareng tingkat kagagalan anu rendah.

微信图片_20190723112400   微信图片_20200904140210   微信图片_20200808112229

Kami bakal tetep ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan. Hatur nuhun!


Waktos Post: Sep-04-2020