Warta

  • Garis produksi anodizing otomatis

    Dina raraga ningkatkeun kualitas produk, ngirangan biaya produksi, sareng ningkatkeun efisiensi produksi, RUILITUO parantos ngenalkeun lini produksi anodizing otomatis. Susunan garis produksi oksidasi otomatis ieu dirancang pikeun pangobatan oksidasi tabung silinder alloy aluminium. Éta ngagaduhan cha ...
    Maca deui
  • Karakteristik utama tabung silinder alloy aluminium teroksidasi keras

    Dina perlakuan permukaan alloy aluminium, oksidasi keras sareng oksidasi anodik duanana mangrupikeun metode pangubaran permukaan anu umum, tapi aya sababaraha bédana diantarana. Janten naon ciri tina tabung silinder alloy aluminium anodized heuras? Karakteristik utama tina oxidiz heuras ...
    Maca deui