FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Q: Naon waktos pangiriman produk anjeun?

A: Sacara umum, waktos pangiriman mesin kami sakitar 20 dinten, khusus bakal dikirimkeun salaku negosiasi sareng klien kami.

Q: Naha produk tiasa ngaropea sakumaha kabutuhan urang, sapertos nempatkeun logo urang?

A: Pasti produk kami tiasa disesuaikan sakumaha kabutuhan anjeun, Pasang logo anjeun ogé sayogi.

Q: Salaku periode pengiriman barang bakal lila, kumaha anjeun pastikeun produk moal pegat?

A: Produk kami ogé dipak pikeun nyegah karusakan.