Tentang Kami

Perkawis RUILITUO

RUILITUO mangrupikeun produsen profesional tabung silinder pneumatik aluminium.

Ti saprak diadegkeun, RUILITUO parantos teras-terasan nuturkeun pituduh élmu sareng téknologi. Dina dasar nyerep téknologi domestik sareng luar negeri, RUILITUO parantos teras-terasan maju, ngenalkeun peralatan produksi anu maju, ngiringan sareng ngalatih tanaga téknis propésional, sareng ningkatkeun sistem manajemén. Ayeuna, RUILITUO ngagaduhan mesin hidrolik presisi presisi, mesin honing presisi tinggi, mesin polishing otomatis sareng mesin pasir, garis oksidasi otomatis, ogé sababaraha alat uji. RUILITUO ogé parantos gaduh tim staf anu berpengalaman, nerapkeun sistem kontrol kualitas anu ketat, sareng teras ningkatkeun prosés sareng kualitas pikeun nyumponan sarat konsumén.
Ayeuna, produkna seueur dianggo dina silinder standar, silinder Airtac, silinder SMC, silinder Festo, sareng sajabina langkung ti 50% produk anu diékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah sareng Éropa, sareng parantos kéngingkeun kapercayaan konsumén di bumi sareng luar negeri.

""Kauntungan

100% dites sateuacan kiriman;
Waktos pangiriman gancang;
Sadaya patarosan bakal dibales dina 24 jam;
Nawarkeun harga kalapa kalayan kualitas luhur;
Sampel gratis.

》》 Alat Produksi

mde

Baris produksi extrusion aluminium

mde

Garis oksidasi lengkep-otomatis

mde

Mesin keusik pinuh-otomatis

mde

Mesin ngasah CNC presisi tinggi

》》 Alat Pangujian

mde

mde

mde

mde

mde

Upami anjeun resep, mangga ngahubungan kami