TENTANG KAMI

Terobosan

  • RUILITUO

RUILITUO

BUBUKA

RUILITUO mangrupikeun produsen profesional tabung silinder pneumatik aluminium.

Ti saprak diadegkeun, Ruilituo parantos teras-terasan nuturkeun pituduh élmu sareng téknologi. Dina dasar nyerep téknologi domestik sareng luar negeri, Ruilituo parantos teras-terasan maju, ngenalkeun produksi canggih sareng alat-alat pangolah, ngarékrut sareng ngalatih tanaga téknis propésional, sareng ningkatkeun sistem manajemén.

  • -
    Didirikeun taun 2015
  • -
    5 taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 18 produk
  • -$
    Langkung ti 2 juta

produk

Inovasi

  • SMC Standard Square Cylinder Tube

    SMC Standard Square Cy ...

    * Parameter Produk: Produk No. d ABS 4-d1 RLT032SMCF Φ32 32.5 44 8.2 Φ5.1 RLT040SMCF Φ40 38 51 11 Φ5.1 RLT050SMCF Φ50 46.5 64 17 Φ6.7 RLT063SMCF Φ63 56.5 75 26 Φ6.7 Produk No. d ABS 4 -d1 RLT080SMCF Φ80 72 93 28 Φ8.7 RLT100SMCF Φ100 89 111 35 Φ8.7 Ukuran Husus ogé sayogi. Wilujeng ngahubungi kami pikeun langkung jelasna. * Parameter Téknis Of Aluminium Alloy Cylin ...

  • SMC Standard Mickey Mouse Cylinder Tube

    SMC Standar Mickey Mo ...

    * Parameter Produk: Produk No. d DSTE 4-d1 RLT032SMCM Φ32 Φ36.5 55.3 32.5 10 Φ5.2 RLT040SMCM Φ40 Φ44.5 65 38 10 Φ5.2 RLT050SMCM Φ50 Φ55.3 81.8 46.5 12 Φ6.8 RLT0636368 Φ 63 12 Φ6.8 RLT080SMCM Φ80 Φ85.8 117 72 14 Φ8.7 RLT100SMCM Φ100 Φ106 145 89 15 Φ8.7 Ukuran Husus ogé sayogi. Wilujeng ngahubungi kami pikeun langkung jelasna. * Parameter Téknis Of Aluminium Alloy Cy ...

  • SC Standard Round Cylinder Tube

    SC Standar Babak Cyli ...

    * Parameter Produk: Produk No. d DT RLT02025 Φ20 Φ25 2.5 RLT02525 Φ25 Φ30 2.5 RLT03225 Φ32 Φ37 2.5 RLT04025 Φ40 Φ45 2.5 RLT05025 Φ50 Φ55 2.5 RLT06325 Φ63 Φ68 2.5 RL002525 ΦΦΦ 075 ΦΦ 2.5 2.5ΦΦΦ 2.5 2.5 2.5 Φ80 Φ87 3.5 RLT09035 Φ90 Φ97 3.5 RLT09530 Φ95 Φ101 3.0 RLT10035 Φ100 Φ107 3.5 RLT125 ...

  • SMC Standard Thin Cylinder Tube D Series

    SMC Standar Ipis Cyli ...

    * Parameter Produk: Produk No. d D E M T B 4-d1 RLT020SMCD Φ20 47 36 22.5 18 5 Φ4.8 RLT025SMCD Φ25 52 40 28 19 6 Φ5.5 Ukuran Husus ogé sayogi. Wilujeng ngahubungi kami pikeun langkung jelasna. * Parameter Téknis Of Aluminium Alloy Cylinder Tube : Tolerat diaméterna batin H9 ~ H11 Batin diameter kasabaran kasabaran 0,03-0,06mm Kandel pilem internal sareng éksternal: ≥20μm Héséna pilem oksida permukaan ≥300HV Straightn ...

BERITA

Jasa Kahiji

  • Garis produksi anodizing otomatis

    Dina raraga ningkatkeun kualitas produk, ngirangan biaya produksi, sareng ningkatkeun efisiensi produksi, RUILITUO parantos ngenalkeun lini produksi anodizing otomatis. Susunan garis produksi oksidasi otomatis ieu dirancang pikeun pangobatan oksidasi tabung silinder alloy aluminium. Éta ngagaduhan cha ...

  • Karakteristik utama tabung silinder alloy aluminium teroksidasi keras

    Dina perlakuan permukaan alloy aluminium, oksidasi keras sareng oksidasi anodik duanana mangrupikeun metode pangubaran permukaan anu umum, tapi aya sababaraha bédana diantarana. Janten naon ciri tina tabung silinder alloy aluminium anodized heuras? Karakteristik utama tina oxidiz heuras ...